Afzet

Gebruik
Coniferen geven brede gebruiksmogelijkheden. Veel planten vinden via de retail hun weg naar de consument. Ook hoveniers, die vaak haagconiferen kopen, behoren tot onze klanten. Verder lenen zich coniferen goed voor snijgroen en worden ze ook aan snijgroenkwekers verkocht. Maar ook collegakwekers gebruiken onze producten soms als uitgangsmateriaal voor hun teelt van grote maten. Zo is er een breed gebruikerspubliek voor onze coniferen.
Service
Ons bedrijf kenmerkt zich door een hoog serviceniveau. Naar de wens van de klant kunnen we mixkarren samenstellen, voorprijzen met een sticker of sleufetiket, planten in een decopot leveren, enz. Door het brede assortiment heeft de klant veel keuzemogelijkheden. Op die wijze kunnen zij op één adres terecht voor de productgroep coniferen. Voor sommige klanten beheren we ons assortiment in hun webshop, zorgen we voor betrouwbare beschikbaarheidsinformatie in aanbodssystemen en informeren we hen wekelijks over de actuele stand van de voorraad. Op die wijze willen we een betrouwbare partner zijn.Het afleversysteem is zodanig ingericht dat we snel kunnen leveren. De orders worden gegroepeerd uit de kwekerij naar de afleverhal gebracht. Daar worden de planten uitgesplitst per order en op de karren geplaatst. Al naar gelang van de wens van de klant worden de planten voorzien van een etiket en/of prijssticker waarna de karren worden klaargezet voor transport.
Logistiek
Ons bedrijf is gelegen aan de rand van Greenport Boskoop op enkele minuten afstand van de autosnelwegen A12 en A20. De reistijd tot de grote bloemenveilingen in Aalsmeer, Naaldwijk en Bleiswijk bedraagt slechts 35 minuten. Door deze gunstige geografische ligging kunnen we bestellingen zeer snel leveren. Dagelijks zijn er twee transporten naar de sierteeltcentra Aalsmeer, Boskoop, Naaldwijk en Bleiswijk. Daarnaast kunnen we dagelijks transport verzorgen door heel Nederland en daarbuiten.

Meer planten

Contactinfo

Bezoekadres
Henegouwernesse 14
2741 LJ Waddinxveen

Postadres
Kromme Esse 6d
2741 KP Waddinxveen

T +31 182 61 29 28
E info@bremmer-boomkwekerijen.nl