Concepten

Hedgeline

Haagconiferen


De Hedgeline-collectie bestaat uit haagconiferen waaronder Taxus baccata, Thuja occidentalis 'Brabant'en Thuja occidentalis 'Smaragd'. De planten van de Hedgeline-collectie worden in pot gekweekt, waardoor de planten jaarrond leverbaar zijn. Ze zijn sterk, hebben weinig water nodig, vragen niet veel onderhoud en zorgen snel voor een dichte haag.
Lees meer...

gArt-collection

Dwergconiferen op hoge onderstam


De gArt-collection is een unieke collectie dwergconiferen op hoge onderstam. Een traaggroeiende conifeer wordt geënt op een hoge stam. De stammen variëren van 1,80 tot wel 2,5 meter hoogte. De bomen van de gArt-collection zijn wintergroen, winterhard en onderhoudsvrij. De planten hoeven nauwelijks gesnoeid te worden. Een echte blikvanger, die de tuin een bijzondere uitstraling geeft.
Lees meer...

Plants of the World

Bomen met hun verhaal


Plants-of-the-World is een promotieconcept waarbij bijzondere of juiste gewone planten in de schijnwerpers worden gezet. Regelmatig kiezen we daarvoor een plant of plantengroep waarover iets interessants te vertellen is. Bijvoorbeeld de herkomst of bijzondere eigenschap van de plant. 

De Plants-of-the-World zijn:
  • Thuja occidentalis
  • Sequoiadendron giganteum
  • Araucaria araucana
  • Pinus
  • Juniperus communis
  • Ginkgo biloba
Lees meer...

Contactinfo

Bezoekadres
Henegouwernesse 14
2741 LJ Waddinxveen

Postadres
Kromme Esse 6d
2741 KP Waddinxveen

T +31 182 61 29 28
E info@bremmer-boomkwekerijen.nl