Nieuws

VACATURE MEDEWERKER COMMUNICATIE EN PR


Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende functie in de groene sector waar je je creativiteit goed kwijt kunt? Heb je groene vingers en wil je je enthousiasme voor tuinieren graag overbrengen op anderen? Ben je handig met teksten, fotografie en DTP? Dan is werken bij Bremmer Boomkwekerijen echt iets voor jou!

Wij zijn een modern en gezond productiebedrijf van groenblijvende tuinplanten. Hierdoor leveren we een belangrijke bijdrage aan een gezond en prettig leefmilieu voor de consument. Deze consument koopt in geheel Europa onze planten. Onze coniferen worden via exporteurs aan de retail geleverd. Deze klantengroep vraagt meer en meer verkoopondersteunende activiteiten zoals POS-materiaal op de winkelvloer, toegevoegde waarde, publiciteit op internet en social media. Hierdoor is er binnen onze kwekerij behoefte aan een gedreven communicatie deskundige die affiniteit heeft met planten.

Ter ondersteuning van ons verkoopteam zoeken wij daarom een

MEDEWERKER COMMUNICATIE, PR EN MARKETING

voor ca. 12 uur per week.

De afdeling verkoop bestaat uit twee fulltime medewerkers. De medewerker communicatie zal die afdeling ondersteunen in met name promotionele werkzaamheden. Een ideale klus voor iemand met interesse voor tuinieren die het leuk vindt te werken, met teksten, foto’s, communicatiemiddelen en met beurzenorganisatie bezig te zijn. Omdat het om een nieuwe functie gaat, ben je in staat om deze activiteiten te professionaliseren.

Wat worden jouw werkzaamheden?

 • - Ontwerpen van POS-materiaal en verkoopprogramma’s voor tuincentra in binnen en buitenland.
 • - Maken, opstellen en actueel houden van diverse communicatiemiddelen, zoals etiketten, flyers, folders, posters en websites.
 • - Monitoren en analyseren van social media-kanalen, websites.
 • - Mede bewaken van de huisstijl.
 • - Opzetten/begeleiden van mailings en zorgen voor de verzending ervan.
 • - Mede organiseren beursdeelname, e.d.
 • - Proactief ondersteunen van de verkoop d.m.v. de juiste externe communicatie, zowel vakinhoudelijk als organisatorisch.

Wat vragen wij?

Je bent een duizendpoot, die het als zijn/haar uitdaging ziet om de waarde van het groenblijvende product nog bekender te maken bij de consument in Europa, waarbij commerciële en digitale ondersteuning van de verkoop het belangrijkste directe doel is.

 • - Opleiding op HBO-niveau, richting Communicatie of Marketing
 • - Kennis van en ervaring met Office, websitebeheer, Adobe Photoshop of ander fotobewerkingsprogramma.
 • - Een doortastende, zelfstandige en proactieve werkhouding.
 • - Gevoel voor tekst-beeldverhouding en vormgeving.
 • - Kennis van nieuwe media en digitale informatiestromen.
 • - Klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
 • - Beheersing van Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift.
 • - Respect voor de normen en waarden binnen het bedrijf.

Wat hebben wij te bieden?

Een leuke job binnen een betrokken en collegiaal team. Goed ingewerkte verkopers die je met raad en daad bij kunnen staan, waarvan je kunt leren en die heel blij zijn met jouw goede ondersteuning. Een familiebedrijf waar de lijnen kort zijn. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Open Teelten, waaronder een vakantiegeldregeling van 8,25% en een goede pensioenregeling.

Is je interesse gewekt?

Als je deze functie ziet als een uitdaging, solliciteer dan vóór 31 oktober 2017. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Bremmer, telefoonnummer 06-25181258 of per e-mail: paul@bremmer-boomkwekerijen.nl.


MPS - status A

MPS staat bekend om het registreren en certificeren van producten en kwekerijen. Een gecertificeerd product geeft u duidelijkheid over de herkomst, maar zorgt ook voor een betere profilering van de tuinbouwsector. 

Op dit moment beschikken wij over MPS status-A. We voldoen aan diverse strenge milieueisen op het gebied van gewasbescherming, meststoffen, water- en energieverbruik. Het certificaat werkt met de volgende kwalificaties A, B en C. Hoe groter de prestatie, hoe hoger de kwalificatie. De ‘A-kwalificatie’ is de hoogst haalbare in deze categorie, een resultaat waar we dan ook trots op zijn.

Contactinfo

Kromme Esse 6d
2741 KP Waddinxveen

[T] +31(0)182-612928
[F] +31(0)182-612273
[E] info@bremmer-boomkwekerijen.nl