Nieuws

Persbericht

Bremmer Boomkwekerijen heeft eerste boom uit gArt-collection overhandigd aan Twenthe Plant


Op dinsdag 23 januari jl. heeft Paul Bremmer van Bremmer Boomkwekerijen uit Waddinxveen de eerste Thuja plicata 'Whipcord' uit de unieke gArt-collection aan Dirk Boomkamp van Twenthe Plant overhandigd op de IPM Essen. Paul Bremmer: “De reden dat we de eerste plant aan Twenthe Plant overhandigen, is omdat zij de grootste Cash en Carry van Nederland, zo niet van West-Europa zijn. Daarbij hebben zij een groothandel in boomkwekerijproducten met export door heel Europa en zelfs delen van Azië. Zodoende passen onze producten al vele jaren perfect bij Twenthe Plant”.

De gArt-collection is een noviteit en bestaat uit een unieke collectie dwergconiferen op hoge onderstam, variërend van 1,80 tot 2,0 meter hoogte, waarbij vakmanschap, natuur en vormgeving samenkomen. Paul Bremmer: “Het idee om deze planten te gaan kweken is ontstaan doordat ik zag dat er wel veel vormbomen als dakplatanen, leilindes en bolacacia’s op de markt zijn, maar coniferen kom je in deze categorie nauwelijks tegen. Een gat in de markt zogezegd”.

Paul Bremmer: “Omdat het om dwergconiferen gaat, is de groei langzaam. Deze bomen zijn inmiddels meer dan 10 jaar oud. Maar dan heb je ook wat: fraaie bomen die geen onderhoud meer vragen; altijd groen en onderhoudsvrij. Leibomen moet je jaarlijks snoeien en aanbinden, maar aan deze planten hoef je niets meer te doen. En dat is juist wat de consument in de 21e eeuw belangrijk vindt. Want met een druk bestaan in een dynamische maatschappij mag de tuin niet teveel tijd kosten. Hoewel die tuin voor ieder wel belangrijk is voor ontspanning en rust.
Dat is Art in the garden of … Kunst im Garten… dat is gArt-collection!”


Beurzen 2018

U vindt ons in 2018 op de volgende beurzen


In DV 2018 nemen we deel aan een aantal beurzen. Volgens de voorlopige planning kunt u ons vinden op de volgende beurzen:

- 22 t/m 24 augustus: Plantarium Boskoop (deze beurs wordt gehouden i.c.m. GROEN-Direkt).

Tijdens deze beurzen tonen we u ons uitgebreide assortiment. We hopen u te ontmoeten.

U kunt onze artikelen ook vinden op een aantal 'huis' beurzen bij onze klanten, waar we naast een mooi aanbod ook de nieuwigheden tonen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een bezoek aan onze kwekerij. We bespreken graag met u de verkoopmogelijkheden van ons uitgebreide assortiment coniferen.

Contactinfo

Bezoekadres
Henegouwernesse 14
2741 LJ Waddinxveen

Postadres
Kromme Esse 6d
2741 KP Waddinxveen

T +31 182 61 29 28
E info@bremmer-boomkwekerijen.nl