Nieuws

MPS - status A

MPS staat bekend om het registreren en certificeren van producten en kwekerijen. Een gecertificeerd product geeft u duidelijkheid over de herkomst, maar zorgt ook voor een betere profilering van de tuinbouwsector. 

Op dit moment beschikken wij over MPS status-A. We voldoen aan diverse strenge milieueisen op het gebied van gewasbescherming, meststoffen, water- en energieverbruik. Het certificaat werkt met de volgende kwalificaties A, B en C. Hoe groter de prestatie, hoe hoger de kwalificatie. De ‘A-kwalificatie’ is de hoogst haalbare in deze categorie, een resultaat waar we dan ook trots op zijn.

Beurzen 2017

U vindt ons in 2017 op de volgende beurzen


In 2017 kunt u ons vinden op DV de volgende beurs:
- 23 t/m 25 augustus: Najaarsbeurs GROEN-Direkt Boskoop

Tijdens deze beurzen zullen we een aantal nieuwigheden laten zien en kunt u meer te weten komen over onze producten. Graag nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken op deze beurs. Ook zullen we op de beurzen verschillende thema's naar voren brengen, welke naar onze mening goed aansluiten bij het (vak)publiek. Naast deze beurzen zijn onze producten te vinden op een tal van (huis)beurzen en bent u altijd van harte welkom voor een bezoek aan onze kwekerij.

Contactinfo

Kromme Esse 6d
2741 KP Waddinxveen

[T] +31(0)182-612928
[F] +31(0)182-612273
[E] info@bremmer-boomkwekerijen.nl