Vacature: Allround medewerker

werken aan milieuvriendelijk en duurzaam product

De functie

Vanwege het vertrek van één van onze teeltmedewerkers ontstaat er een vacature op onze locatie waar voornamelijk haagconiferen worden gekweekt. Op jouw locatie ga jij jouw ervaring/kennis/ enthousiasme inzetten voor het optimaliseren van het teeltproces. De afwisselende werkzaamheden bestaan onder andere uit gewasverzorging zoals opbinden en snoeien, oppotten en werken met moderne machines. In drukke tijden help je ook met afleverwerkzaamheden.

Wij vragen

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij affiniteit heeft met de boomkwekerijsector, inzicht heeft in het werk, flexibel is, zelfstandig kan werken maar ook in een team kan functioneren. Je gaat voor kwaliteit en je vindt voldoening in een verzorgde kwekerij. Samen met je collega’s werk je aan een steeds betere kwaliteit en een milieuvriendelijk en duurzaam product.

Wij bieden

Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, alsmede goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast team in een informele werksfeer.

Solliciteren

Heb je groene vingers en houd je van de buitenlucht? Dan is dit iets voor jou! Wil je meer weten of solliciteren, dan kunt u contact opnemen met Paul Bremmer: 06-25181258 of paul@bremmer-boomkwekerijen.nl.

Contactinfo

Bezoekadres
Henegouwernesse 14
2741 LJ Waddinxveen

Postadres
Kromme Esse 6d
2741 KP Waddinxveen

T +31 182 61 29 28
E info@bremmer-boomkwekerijen.nl