Vacature teeltmedewerker

Vacature teeltmedewerker

Het bedrijf
Bremmer Boomkwekerijen is gespecialiseerd in een breed assortiment coniferen zoals bodembedekkers, dwergconiferen en haagconiferen. Op 12 hectare kweken wij meer dan 150 verschillende soorten coniferen in diverse maten. Met ruim 20 personeelsleden zorgen wij, in een gezellige sfeer, voor een prachtig product dat verzonden wordt door heel Europa en zelfs daarbuiten. Bremmer Boomkwekerijen is een mooi, modern en dynamisch bedrijf.

De functie
Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een teeltmedewerker. Ga jij jouw ervaring/kennis/enthousiasme inzetten voor het optimaliseren van het teeltproces? De afwisselende teeltwerkzaamheden bestaan onder andere uit gewasverzorging zoals oppotten, (machinaal) snoeien, sorteren en opbinden. We werken met moderne machines wat het werk aantrekkelijker en uitdagender maakt. De voorkeur gaat uit naar een persoon met heftruckervaring voor het interne transport met onze geavanceerde plantentruck. In drukke tijden help je ook met het verwerken van orders en bestellingen. Zo is geen dag hetzelfde.

Wij vragen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij affiniteit heeft met de boomkwekerijsector, inzicht heeft in het werk, flexibel is, zelfstandig kan werken, maar ook in een team kan functioneren. Je gaat voor kwaliteit en je vindt voldoening in een verzorgde kwekerij. Samen met je collega’s werk je aan een steeds betere kwaliteit en een duurzaam product.

Wij bieden
Je ontvangt een aantrekkelijk salaris conform CAO Open Teelten, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, alsmede goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast team in een informele werksfeer.

Solliciteren
Heb je groene vingers en houd je van de buitenlucht? Dan is dit iets voor jou! Wil je meer weten of solliciteren, dan kunt je contact opnemen met Paul Bremmer: 06 25 18 12 58 of paul@bremmer-boomkwekerijen.nl.